Badkamer

badkamer

Voor een badkamer met strakke betegeling

Strakke betegeling. Sanitair dat tot op de millimeter precies wordt geplaatst.  Aannemersbedrijf Vos weet uit ervaring dat het plaatsen van een badkamer nauw luistert. Daarom kunt u deze precisieklus met een gerust hart aan ons overlaten.

offerte aanvragen badkamer

Tegels zijn de kroon op uw badkamerverbouwing

Natuurlijk verlangt u perfectie bij het plaatsen van een badkamer. De badkamer is namelijk dé plek waar u ontspant en tot rust komt. Het leggen van de tegels is de kroon op uw badkamerverbouwing. Wij zetten die kroon er graag op, maar denken graag ook verder met u mee.

Romantisch of toch minimalistisch?

De meeste mensen hebben al een idee voordat ze aan een nieuwe badkamer beginnen. Vaak hebben ze al een eindplaatje in hun hoofd: romantisch of toch minimalistisch. Soms hebben ze zich bij een badkamerspecialist georiënteerd op sanitair, badkamermeubels of tegelsoort. Meestal begint het project bij een allereerste schets met de nieuwe badkamerindeling.

Ruimtebesparende ideeën

In die voorbereidende fase kan het geen kwaad om een vakman als Aannemersbedrijf Vos over uw schouders mee te laten kijken. Wij brainstormen graag actief mee aan de voorkant van een badkamerverbouwing. Omdat we geloven dat u maximaal profiteert van onze jarenlang opgebouwde expertise. Een badkamer is namelijk vaak beperkt qua ruimte en dan is het mooi meegenomen wanneer u een paar vierkante meter wint dankzij een ruimtebesparend idee. Vooral als zo’n idee ook nog eens de uitstraling van uw badkamer verbetert.

Badkamerverbouwing van A tot Z in eigen beheer: één aanspreekpunt

Aannemersbedrijf Vos is een bouwbedrijf dat de verbouwing van een badkamer van A tot Z in eigen beheer houdt. Wij nemen uw opdracht aan en vanaf dat moment bent u compleet ontzorgd. Dat betekent dat wij zorgen voor de loodgieters, installateurs, tegelzetters, etc. U heeft daar nul komma nul omkijken naar. Eén aanspreekpunt voor alle vragen over uw badkamerverbouwing. Voor veel klanten een hele geruststelling, merken wij.

Waarom Aannemersbedrijf Vos bij de verbouwing van uw badkamer?

Vrijblijvende offerte

Neem gerust contact met ons op voor een gedegen, professioneel advies.

Al onze diensten

Aannemersbedrijf Vos is ook het adres voor uw:

Bekijk de projecten die wij succesvol hebben afgerond.