Metselwerk

metselwerk Tiel Nijmegen Arnhem

Geen metselwerk is ons te moeilijk

Achttien jaar stonden we dagelijks in de speciekuip. Haalden we keurig al onze metseldiploma’s. Geen metselopdracht is ons te gortig of te ingewikkeld. Heeft u een grote of juist kleinere opdracht voor ons? In alle gevallen staan we voor u klaar.

offerte aanvragen metselwerk

Op het gebied van metselwerk bieden we een compleet pakket:

Omdat metselen onze passie is hebben we alle metselwerk constructies onder de knie. U kunt hierbij denken aan:

Alles van A tot Z in eigen beheer: één aanspreekpunt

Aannemersbedrijf Vos levert een totaalproduct inclusief bijvoorbeeld lateien, muurafdekkers, spouwmuurankers en geveldragers. Wij kiezen ervoor om metselwerk opdrachten van A tot Z geheel in eigen beheer uit te voeren. Voor u betekent dat alleen maar meer gemak. Want zo bent u verzekerd van een compleet dienstenpakket onder één dak. Bovendien heeft u te maken met maar één aanspreekpunt.

Ook kleine opdrachten zijn welkom

Op tal van terreinen bieden we ons metselwerk aan. Soms bouwen we woningen helemaal nieuw, andere keren worden we ingeschakeld voor ingrijpende verbouwingen. Maar ook de wat kleinere metselopdrachten voeren we voor u met veel passie, liefde en zorg uit. Denk aan mooie kolommen bij de oprit, veranda’s, bloembakken in de tuin, vijvers en andere tuindecoraties waar metselwerk van hoge kwaliteit aan te pas komt.

Aannemersbedrijf Vos: veel ideeën, een flinke dosis creativiteit

Aannemersbedrijf Vos  onderscheidt zich met een groot oog voor detail en een flinke dosis creativiteit. Aan de voorkant van een opdracht denken we graag met u mee over hoe metselwerk anders kan – en beter. Vaak komen we met ideeën waar u, de opdrachtgever, in eerste instantie misschien niet aan heeft gedacht. Die vindingrijkheid willen we graag met u delen.

Vrijblijvende offerte

Neem gerust contact met ons op voor een gedegen, professioneel advies. Vooral al uw metselwerk stellen we graag een vrijblijvende offerte op.

Al onze diensten

Aannemersbedrijf Vos  is ook het adres voor uw:

Bekijk de projecten die wij succesvol hebben afgerond.