Veranda

veranda

Verleng uw huiskamer met sfeervolle veranda

Steeds meer mensen kiezen voor een veranda. Niet zo gek. Een veranda is een sfeervol verlengstuk van uw woonkamer. Tegelijkertijd geniet u met een veranda maximaal van uw tuin of terras. Hout, aluminium of gemetseld: Aannemersbedrijf Vos regelt voor elke veranda oplossing.

offerte aanvragen veranda

Overweegt u ook om een veranda in de achtertuin te plaatsen? Zo’n mooie overkapping heeft tal van voordelen. Wij hebben ze nog even voor u op een rijtje gezet.

Altijd kwaliteit en hoogwaardige materialen

Veranda’s zijn er in alle soorten, maten en materialen. Denk aan: hout, kunststof en aluminium. Aannemersbedrijf Vos heeft ook het vakmanschap in huis om veranda’s (deels) te metselen volgens de meest diverse metseltechnieken. Welke veranda u ook kiest, u bent bij Aannemersbedrijf Vos altijd verzekerd van kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Opdracht van A tot Z in eigen beheer: één aanspreekpunt

Voordeel van Aannemersbedrijf Vos is dat wij elke opdracht van A tot Z in eigen beheer uitvoeren. Zo wordt voorkomen dat u de ene dag een metselaar en de andere dag een timmerman of installateur over de vloer krijgt. In plaats daarvan krijgt u één totaalpakket. En houdt u één aanspreekpunt. Net zo makkelijk.

Maatwerk voor een professioneel advies

Welke veranda wij uiteindelijk voor u maken, is compleet afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Daarom zal het in veruit de meeste gevallen aankomen op maatwerk. Dat betekent dat Aannemersbedrijf Vos eerst met u in gesprek gaat om uw wensen uitvoerig in kaart te brengen. Daarna krijgt u een professioneel advies. Eén ding is zeker: er is altijd een veranda leverbaar voor elk wensenpakket en budget.

Ook tuinmuren, bloembakken en vijvers

Wilt u meer tuingenot? Aannemersbedrijf Vos metselt ook fraaie tuinmuren, bloembakken en vijvers.

Vrijblijvende offerte

Neem gerust contact met ons op voor een gedegen, professioneel advies. Vooral al uw metselwerk stellen we graag een vrijblijvende offerte op.

Al onze diensten

Aannemersbedrijf Vos is ook het adres voor uw:

Bekijk de projecten die wij succesvol hebben afgerond.