Verbouwing

Bouw_Ophemert_6

Een verbouwing vergroot uw woongenot

Zolder, dakraam, aanbouw, badkamer. In plaats van een ander huis te kopen investeren veel mensen hun spaarcenten liever in hun eigen woning. Daarmee vergroot u uw woongenot. Maar zeker ook de waarde van uw woning.

button-offerte-aanvragen

100 procent Topresultaat

Bent u ook zo iemand die prima naar zijn zin woont, maar net wat meer uit zijn woning wil halen? Aannemersbedrijf Vos uit Tiel is een betrouwbare, gemotiveerde en deskundige partner in al uw verbouwingen. Wij voeren alles tot volle tevredenheid uit, of dat nou een uitbreiding is van uw huis of bijvoorbeeld een andere kamerindeling. Een aanbouw, een gemetselde veranda of het plaatsen van een strakke badkamer: in alle gevallen garanderen wij een 100 procent Topresultaat.

Eén offerte, één aanspreekpunt

Aannemersbedrijf Vos is een aannemer die bouwopdrachten van A tot Z geheel in eigen beheer uitvoert. Want waarom zou u moeilijk doen en voor elke deelopdracht apart aannemers inhuren? Door met één partij in zee te gaan voorkomt u dat u wordt overladen met offertes van de timmerman, elektricien, installateur, stukadoor, noem maar op. Bij Aannemersbedrijf Vos bent u verzekerd van één overzichtelijke offerte. Bovendien is het financieel voordeliger om alles bij één partij te houden. Ander voordeel is dat u voor al uw vragen (of eventuele klachten) één aanspreekpunt houdt.

Uw budget is onze rode draad

Kleine verbouwing? Of juiste grootse verbouwplannen? In beide gevallen komt Aannemersbedrijf Vos graag met u in contact. Bij een verbouwing is ontzettend veel mogelijk – vaak meer dan u denkt. Aannemersbedrijf Vos beschikt over bijna twintig jaar ervaring in de bouw en denkt met u mee over ruimtebesparende oplossingen en eventuele benodigde vergunningen. Wij maken nauwkeurige constructieberekeningen die ervoor zorgen dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Wij doen grondig ons huiswerk waarbij uw budget onze rode draad is. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Het resultaat: een Plezierige verbouwing en Maximaal woonplezier.

Al onze diensten

Aannemersbedrijf Vos is ook het adres voor uw:

Bekijk de projecten die wij succesvol hebben afgerond.